De firma

RVC sprl werd in 1981 opgericht om een software-oplossing te ontwikkelen voor het boekhoudkundige en financiële beheer van het toezichthoudende bestuur van sociale woningen.

De domeinen waarop RVC actief is, werden steeds diverser: administratief en operationeel beheer van projecten, beheer van kandidaat-huurders op een internetplatform dat door een dertigtal vastgoedbedrijven wordt gedeeld.

RVC begeleidt zijn klanten al 30 jaar en gaat daarbij alle uitdagingen aan, zoals een zeer specifieke reglementaire context of zeer diverse en snel evoluerende IT-omgevingen.

De WINDEV ontwikkelingsomgeving stelt RVC sinds 2010 in staat om de meest geavanceerde informatietechnologieën te integreren in systemen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klanten en die de prestaties van hun organisatie verbeteren:

  • Mobiele technologieën
  • Technologieën voor virtualisatie, digitalisering en archivering, authenticatie of certificatie
  • Opname van water-en energiemeters op afstand met diverse systemen: radio, GSM/GPRS. Dagelijkse verbruikshistogrammen maken het mogelijk om een energieboekhouding van gebouwen en energieprofielen op te stellen

In oktober 2011, heeft RVC de activiteiten van de ondernemingen BMI en DOCLedge overgenomen.

In augustus 2015 neem RVC het beheer van ELYCI over van UBF-ACA.