Klanten

Onze Klanten

Onze klanten zijn bedrijven of instellingen die technische installaties beheren en onderhouden.

Actief in de wereld van de huisvesting, beheer van gebouwen of openbare infrastructuur, zowel op administratief als technisch vlak.

Wij bieden oplossingen voor het beheer van technische installaties, verwarming, airco en koeling en een zelf te definiëren toepassingen.

Met Powerges hebben we een ERP, modulair opgebouwd, voor het beheer van technische installaties, zowel door de onderhoudsbedrijven als door de beheerders van gebouwen (syndic).

Alle aspecten worden behandeld, technische interventies, onderhoudsdocumenten, legale documenten, offerte, bestelbon, factuur, etc...  

De technici staan in contact met het bureau via een tablet.

Naast bureautica-toepassingen hebben we ook een web-toepassing Pinguin voor de opvolging van gebruik en verbruik van energie, via uitlezen van algemene of lokale meters. De klant bepaalt zelf de alarmen in functie van verbruik of andere parameters.

RVC levert op maat gemaakte toepassing voor klanten die een oplossing zoeken voor het ingeven van data "ter plaatse" en de verwerking ervan "back-office" en de opvolging en afdruk van de bijhorende documenten.

We zijn een trouwe leverancier van enkele kanten sinds meer dan 20 - 30 jaar.