IT-ontwikkeling

Originele oplossingen op maat, om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijk de rendabiliteit van uw organisatie te verbeteren.

Wat hebt u nodig?

  • U wilt uw activiteiten operationeel beheren met een progamma dat op maat werd ontwikkeld en waarin ook modules voor boekhoudkundig en financieel beheer werden geïntegreerd.

  • U wilt informatie delen, mensen vlot laten samenwerken en documentenstromen beheren zonder een papierberg te creëren. Het betreft zeer diverse documenten (briefwisseling, e-mailverkeer, interne processen) die tussen medewerkers en met zakenpartners worden uitgewisseld.

  • U wilt het patrimonium van openbare infrastructuren beheren (speelterreinen, wegvoorzieningen, stadsmeubilair, masten), en uw burgerlijke aansprakelijkheid bij ongevallen in kaart brengen.

  • U wilt uw kosten voor energie en nutsvoorzieningen in de hand houden: water, elektriciteit, gas, stookolie … U wilt een dagelijkse energieverbruik bijhouden en snel reageren bij een incident, lek of storing in uw installaties.

Onze oplossing

Integratie in alle besturingssystemen: Windows, Apple, Windows mobile, Android, Open Source, enz.

Integratie van ODBC-databases en van verschillende scripts (php, java, enz.)

Mogelijkheid om een HYPERFILE SQL servercluster te vormen.

SAAS-model of Web-Services.

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over IT-integratie of toegang tot uw gegevens, waar u ook bent.

Een compleet aanbod: van digitalisering van correspondentie tot elektronische handtekeningen op uitgaande e-mails via het beheer van processen voor documentverwerking.

 

Contacteer ons om uw project te bespreken